10,11 OCH 12E PLATS PÅ SM

3 februari 2015

SM-veckan i Örebro är avslutad och min resultatrad blev alltså 10:e på skiathlon, 11:e på 15 km skate och 12:a på sprinten. Utöver det blev jag tillsammans med Magnus och Brynte 8:a på stafetten. Jag är väl egentligenv varken särskilt besviken eller nöjd med resultaten under veckan. De positiva bitarna är väl skiathlonloppet min stafettsträckan och sprintprologen där jag var 4:a. Tyvärr tycker jag dock mitt distanslopp är lite för dåligt och jag hade gärna varit i sprintfinalen för att vända hem nöjd från SM. Med tanke på hur det kändes för bara några veckor sedan är jag ändå positiv. Tycker formen är jämnare nu åtminstonde och förhoppningsvis kan man bygga vidare härifrån nu. Närmaste tiden kommer jag vara i Östersund och förhoppningen är ju såklart att få en plats i det nationella fältet under världscuptävlingarna här.

 

Ha det bra så länge! // Anton

 

Bilderna som jag fått av Adam Steen visar när jag tappar den riktigta tätkontakten i semin på sprinten.

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER