12 H I FALKENBERG

19 augusti 2012

Efter ett hårt läger som avslutades i onsdags i Sälen hann jag hem och landa ett par dagar innan det var dags för nästa uppdrag. I Falkenberg arrangeras årligen en 12h-tävling på motorbanan där kanske framförallt inlines-lag tampas med lag om 6 personer, men sedan ett par år tillbaka finns även en rullskidklass. Team Arkmek ställde i år upp med 3 lag varav mitt bestod, förutom mig, utav; Rasmus Blom, Patrik Johansson, Stefan Nordlander och två gästspelande elitmotionärer, Jonas och Anders. 

 

Stora delar utav dagen åkte lag 1 och 2 tillsammans för att hjälpas åt att säkerhetsställa första platsen, där tyvärr mitt lag inte drog det längsta strået den här gången utan vi stod slutligen som silvermedaljörer. Men en fin tävlingsdag, med stor gemenskap i teamet och hård stakning blev det. I år sporrade vi varandra att slå fjolårets bästa varvtid, vilket vi tillslut också gjorde med 3 min och 21 sekunder som sluttid vilket man får se som en delseger under dagen.

 

Idag gör sig gårdagen påminnd genom en öm och stel rygg, men med lite välbehövlig stretchning och massage ska jag nog bli människa igen. Men först väntar några sköna dagar på Sveriges framsida, västkusten  och mer precist Marstrand.

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER