21:A I BRUKSVALLSSPRINTEN

19 november 2012

Det kan ju inte gå bra hela tiden. Denna universalla lag verkar tillämpas även i skidspåret. Efter det fantastiska loppet i lördags och även en bra prolog i sprinten gick det sen betydligt sämre. En dålig start gjorde att jag fick en dålig position genom hela loppet. Och på den korta och snabba banan kom jag helt enkelt inte förbi. Tycker att jag ska klara av att gå vidare från den kvartisfinalen men denna gången körde jag helt enkelt inte tillräckligt fort. Jag var fruktansvärt besviken och förbannand på mig själv och min åkningen ett par timmar efter målgång. Men för att sammanfatta helgen är jag såklart väldigt nöjd även om jag gärna hade gjort en bra sprint också. Nästa gång så!

 

Resultat Bruksvallssprinten 2012 prolog:

Resultat Bruksvallssprinten 2012:

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER