34:58 PÅ 10 KM

15 juni 2013

 

Idag sprang jag årets första löptävling i Frövi dit Malin och jag åkte igår. Eftersom resan är av det längre slaget unnade jag mig också en vilodag vilket säkert var bra inför dagens lopp. Jag sprang faktiskt Fröviloppet för 2 år sedan, jag kommer inte ihåg placering och tid exakt men jag har för mig att jag sprang in på stax över 36 minuter. Målet iår var att slå mitt pers på milen vilket är 35:40 och det lyckades jag med rätt rejält. Jag fick två bra ryggar att följa hela vägen från start fram till 9 km då de två löparna var lite för starka för mig. Men tack vare farthållnignen fick jag en riktigt bra tid för min del, 34:58 och en tredjeplats i tävlingen. Även om det bara är ett tränignspass för mig är det såklart skitkul att slå sina tidigare rekord. Nu blir det ytterligare en vilodag här i Positiva Frövi för att sedan dra igång med tränigen på måndag igen.

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER