5:A PÅ RULLSKID-SM

5 juli 2014

Rent resultatmässigt blev rullskid-SM i Borås ingen succé. Jag slutade femma, det var bara någon sekund upp till guldet men det är såklart inte ett resultat jag är nöjd med. Ska jag vara helt ärlig är jag väl inte så besviken som jag hade varit ifall det hade varit ett skidlopp på vintern. Jag hade innan loppet bestämt mig för att hålla hög fart för att minska klungan och helt enkelt få ett riktigt bra fartpass. Rent taktiskt sett hade det kanske varit smartare att ligga längre ner i klungan och inte dra så mycket men det kändes inte lika motiverande att köra loppet på det viset. Jag följde min plan och drog upp farten under stora delar av loppet. Men åkare klarade inte av tempot och fick släppa. På det sista varvet var vi 6-7 åkare kvar. I den sista utförslöpan blev jag passerad och in mot spurten kunde jag inte utmana grabbarna på pallen bestående av Karl-Johan Westberg, Marcus Johansson och Tobias Westman. Hur som helst ett bra träningspass inför vintern och skön och avslappand stämning runt tävlingen.

 

Ha det bra! // Anton

 

 

 

 På eftermiddagen körde jag en 5-mils runda på min nya Bianchi cykel. Faktum är att snitthastigeheten under rullskidloppet var högre. 34 km/h mot 30km/h på cykeln.« Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER