5:E PLATS I BRUKSVALLSLOPPET DAG 2

17 november 2012

Idag fick jag till mitt livs bästa lopp någonsin, hittils. Att bli 5:a, 47 sekunder från seger och att slå åkare som Marcus Hellner, Anders Södergren, Devon Kershaw mfl var långt över mina egna förväntningar. Redan på uppvärmingen kände jag att formen från igår knappast blivit sämre utan snarare bättre och skidorna kändes också de riktigt bra. Det är under och efter såna här lopp när man inser att man utvecklas och tagit in på världseliten väsentligt som man finner en enorm tillfredsställelse. Och imorgon fortsätter det med min favoritdisciplin skatesprint.

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER