5:E PLATS PÅ SM-SPRINTEN

28 januari 2013

För två år sedan under SM i Sundsvall blev jag femma i sprinten. Då var känslan nästan euforisk. Riktigt så känner jag väl inte efter dagens femteplats men jag är väldigt nöjd i alla fall. I Sundsvall hade jag lite tur i semin och i finalen var jag faktiskt chanslös. Så kändes det absolut inte idag. I prologen blev jag trea trots en väldigt seg känsla. En stentuff prolog och lite mer koffein var det som behövdes för att piggna till lagom till kvartsfinalen. Starten där, och under hela dagen var dock dålig vilket jag inte är nöjd med. Jag lyckades ta mig förbi och hade egentligen inga större problem att gå vidare. Semifinalen var betydligt tuffare men en väldigt bra spurt mot Daniel Richardsson tog mig till finalen. Återhämtningen mellan semi och final var tyvärr för dålig och jag kunde inte riktigt fightas om medaljerna. Nästa gång så!

 

Resultat SM-sprint 2013:

 

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER