ALPEN CUP I CHAMONIX

17 mars 2015

Tack vare hjälpen ifrån Ski & Run  fick jag  i helgen möjligheten att tävla i Alpen cup nere i Chamonix. Det var riktigt fina tävlingar med många världscupåkare ifrån Frankrike, Italien, Tyskland och Schweiz. Omgivningarna runt  Alpernas högsta berg Mont Blanc var helt fantastiska och byn Chamonix var också den riktigt fin. Tävlingshelgen inleddes med en prolog över 3.3 km. Jag valde att gå med fäste vilket visade sig vara en liten miss. Resterande del av topp 10 körde stakning. Det räckte i alla fall till en 10:e plats för mig. 19 sekunder ifrån tät. På lördagen kördes 15 km skate

vilket blev ett helt okej lopp. 13:e plats, 48 sekunder ifrån segern. Fattades lite i prestationen för att jag skulle vara helt nöjd. Tävlingshelgen avslutades sedan med en jaktstart där jag bommade rejält i det taktiska när jag valde att staka istället för att köra med fäste. Alltför tungfört och en rygg som inte pallade gjorde att jag klev av. Lite trist avslut på en annars väldigt fin helg med många bra erfarenheter att ta med. Förhoppningsvis får man komma hit någon mer gång. Återigen stort tack till mitt lilla serviceteam bestående av Malin och Tiio samt Ski & Run som gjort detta möjligt.

 

// Anton

 

 

 

 

 

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER