ÄNNU EN VECKA ÄR FÖRBI

21 oktober 2012

Veckorna rullar på och om jag lyckas räkna rätt är det bara 4 veckor kvar till säsongspremiären i Bruksvallarna. Vädret har ju den senaste veckan verkligen visat att det närmar sig vinter. Sist jag skrev hade jag ju varit på säsongens första skidpass. Tyvärr blev det bara ett pass för mig innan snön smälte bort. Men av erfarenhet vet jag att man brukar hinna åka ohälsosamt mycket skidor under vintern ändå. Även fast det inte blivit något mer skidpass har träningen i veckan gått bra. Kanske är det bara önsketänkade men jag tycker att kroppen börjar närma sig lite bättre form. Känns skönt att det bara är ett par veckor kvar med tung träning innan man kan börja söka efter den där lätta och rappa känslan i kroppen. Nästa vecka blir det dock mycket träning. 20 timmar är planerat. Bara att bita ihop. 

 

 

Bild ifrån premiären i Bruksvallarna förra året. 

 

 

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER