SAMMANFATTNING, OBERSTDORF

7 september 2015

Det 10 dagar långa lägret i Oberstdorf i södra Tyskland är avslutat och jag tänte sammanfatta det lite kort. Den i princip obefintliga internetuppkoppling har försvårat detta under lägret. (Skärpning på mellaneuropeiska hotell alltså! 2015 borde internet vara en självklarhet på ett 4-stjärningt hotell)

 

 

 

Under lägret sprang vi rätt så mycket. Fokus generellt var ju att ta mycket höjdmeter och utnyttja de stigningarna som finns i Alperna och inte hemma. Här är vi utlurade på en 3 timmars tur i dimman.

 

 

 

Det blir såklart också mycket rullskidor, även här försöker vi såklart hitta bra kupering. Här har vi sprintgrabbar dit jag uppenbarligen hör numera kört 5 st 8 minutersintervaller i en riktigt långbacke helt enkelt. Vädret var som synes grymt bra och de soltörstande svenskarna uttnyttjade varje minut för att bättre på brännan in mot hösten.

 

Lägerorten Oberstdorf var ny för allihop och vi var väl eniga om att det var ett riktigt bra ställe att träna på. Upplägget att köra alla killar i landslaget, Utvecklings och A-lag samt sprint och distanslag har på det stora hela varit lyckat. Som vanligt på landslagslägren är det tuff och intensiv träning och försök att knäcka sina kollegor/konkurrenter är inte ovanliga. Personligen känns formen bra och jag inbillar mig att jag hänger med bättre än någonsin. Får se om jag har rätt till vintern eller om det är just inbillning.

 

Ha det bra! // Anton

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER