DE UTVECKLANDE PASSEN

6 oktober 2013

Trots fina höstdagar som denna måste jag erkänna att senaste veckan varit något motig motivationsmässigt. På nått plan tror jag det är vettigt att man inte varje dag året runt tycker det är skitkul att gå ut och träna. Med de träningsmängder man lägger ner är det helt enkelt en omöjlighet. Hur som helst blev veckans träning gjord men det mesta fokuset la jag på de två intervallpassen som vi körde i veckan. Vilket blev två riktigt bra pass. Såna där pass som man grämer sig lite inför och har lite ångest inför. eftersom de är frukansvärt jobbiga. Just såna pass tror jag utvecklar mig som skidåkare väldigt mycket.

I fredags körde vi just ett sådant pass. 5 x 3 min stakintervaller tillsammas med Teodor och Markus med Mats som övervakande öga. Det blev helt enkelt staksprint med en riktigt tuff backe som det ju ibland blir på tävlingar men som man sällan tränar under barmarksperioden.

 

Personligen tycker jag min stakning sakta men säkert gått framåt under sommaren och höst men det är fortfarande en bit jag vill utveckla mycket.

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER