EN NÅGOT BÄTTRE DAG

2 februari 2013

"Efter regn kommer solsken" som Råland i Torsk på Tallinn en gång sa. Och även om varken solen sken eller min åkning var den allra bästa blev det i alla fall en lite bättre dag här i Sochi. Vallarna som slitit stenhårt efter gårdagen lyckades få till bra skidor fram för allt på klassiskt  hade både kanonfäste och mycket bra glid. De första 15 km klassisk åkning var också de som gick bäst för mig. På de 3 första varven hängde jag med huvudklungan även om jag låg långt bak i densamma. Skatedelen är jag mindre nöjd med då jag tappade en del tid men inga placeringar. Det blev en 52:a placering för mig tills slut och jag är trots allt inte missnöjd med loppet som helhet. Det var ungefär i klass med SM-loppet för en dryg veckan sedan då jag blev 10:a. Och jämför man med mina prestationer på 30 km i Världscupen från förra året utvecklas jag helt klart och blir bättre.

Imorgon ska vi heja på de svenska lagen i sprintstafetterna, pallen kommer ha svenskt besök om jag får tippa.

Ha en bra lördagskväll!

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER