FÖRSTA

2 juni 2015

Föregående veckan var den första "riktiga" träningsveckan för min del under detta träningsår. Totalt blev det ca 20 timmars effektiv träningstid samt ett styrkepass. Jag fokuserade mestadels på rullskidåkningen då jag vill komma igång med den ordentligt inför sommaren. Såg på GPS-klockan att det sammanlagt blev ca 27 mil rullskidor. Denna vecka kommer träningsmängden och intensiteten ligga på ungefär samma nivå. Toppformen är långt borta just nu känner man men det är väl så det ska vara just nu antar jag.

 

 

 

 

 

 

En annan glädjande nyhet är att jag även nästa år kommer använda mig utav Newlines kläder när jag tränar. Newline har varit samarbetspartner till mig i flera år nu vilket har varit väldigt värdefullt. Kolla in hemsidan för att beställa lite nya träningskläder inför sommaren.

 

// Anton« Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER