HOLMENKOLLENS 5-MIL

14 mars 2013

Sprinten i Drammen blev tyvärr varken en rolig eller lång historia. Jag åkte ut redan i kvalet, blev 47:a 1.8 sek ifrån topp 30. Tyckte inte att åkningen kändes helt katastrofal men tyvärr stämde inte riktigt tekniken och farten var helt enkelt för låg. Jag kan ganska lätt konstatera att jag har stora förbättringsmöjligheter i klassisk sprint tills nästa år. Men de färdigheterna kommer jag inte behöva i helgen. Det blir nämligen ett totalt skifte i typ av skidåkning då jag på lördag ska köra Holmenkollens femmil. Eftersom både Johan och Marcus inte kan köra fick jag en av reservplatserna. Får väl erkänna att jag blev väldigt förvånad då jag först fick frågan om jag ville köra. Jag ser mig själv absolut inte som en femmilsåkare, hittills har jag åkt en femmil utan större framgång. Men samtidigt känns det fantastiskt spännande och roligt att få åka ett utav de absolut största och mest utmanande lopp man kan köra som skidåkare. Idag testade vi banorna som är riktigt tuffa men samtidigt väldigt fina.« Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER