HYFSADE RESULTAT I BALTIKUM

25 februari 2014

Det fortsatte hyfsat bra i Otepää dit den Skandinaviska cupen drog vidare. Under lördagen körde vi klassisk sprint i ett för dagen väldigt regnigt Otepää. I princip alla i herrklassen stakade, även jag trots att det skedde motvilligt. Jag har egentligen aldrig kört bra på en ren staksprint. Senaste gången på Skandinaviska cupen i Meråker åkte jag ut redan i kvalet när det var stakning. Därför var det skönt att det gick betydligt bättre denna gången. Blev 10 i kvalet och tog mig även vidare till semi. Även där hängde jag med bra även om jag tappade på upploppet och blev utslagen. En slutgiltigt 11:e plats var i alla fall en klart steg framåt även om jag har en bit kvar dit jag vill vara.

 

Söndagens 20 km masstart var en jobbig historia. Jag hände med tätklungan på ca 20 åkare i 15 km sen fick jag släppa. Den 6:e tävlingen på 9 dagar tog ut sin rätt och orken höll helt enkelt inte. Blev till slut 19:e man ca 1 min efter segraren. Jag är i alla fall hyfsat nöjd med loppen i Baltikum. Framförallt distansloppet i Lettland.

 

Får passa på att tipsa om en artikel i Härryda Posten som jag var med i innan jag drog vidare till Lettland.

 

Den finns här: http://www.harrydaposten.se/nyhet_visa.asp?id=2991&sidnamn=Sport

 

Ha det bra! // Anton

 

Bild: Jenny Förander. Härryda Posten« Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER