INGEN VÄRLDSCUP I LAHTI

27 februari 2014

Ungefär lagom till att jag reflekterade över att jag inte varit sjuk sedan i början av november slog ödets ironi till stenhårt. Kände en irriterande känsla i halsen igår och mycket riktigt vaknade jag imorse med halsont. Idag skulle jag ju egentligen åkt till Lahti för att köra världscup i helgen men halsen verkar vilja annat. Känns såklart riktigt trist och framförallt eftersom världscupsäsongen nu är över för min del. En världscup som förutom höjdpunkten med 9:e platsen i Nove mesto alltför mycket bestått av besvikelse. Därför tillämpar jag idag den klassiska idrottstermen "bryt ihop och kom igen".

 

Ha det bra! // Anton

 

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER