LÄGER OCH SEMESTER

9 juni 2014

Träningsårets första läger med landslaget är redan avklart för några veckor sedan. Trots att skidsäsongen är långt bort än körde vi som vanligt hårt och pressade varandra på många pass. Vi befann oss dock för ovanlighetens skulle lite längre söderut nämligen i Lerdala strax utanför Skövde. Förutom massa skidtävlingar runt Billingen som ungdom har jag inte varit där och tränat förut. Många bra rullskidvägar, fin löpning plus en fotbollsplan nära boender gjorde lägerorten till en av de bättre faktiskt. När termometern gick över 20 grader under hela veckan gladde såklart alla oss norrlandsboende.

 

Efter det slitsamma lägret passade det såklart riktigt bra med en semesterhelg i Rom. Jag bokade helgen tidigare i våras som 25-års present till Malin och nu var det alltså dags. Det blev en del turistande runt de stora sevärdheterna som Colloseum, Petruskyrkan och Fontana di Trevi men även många passiva timmar på kafeér och restauranger för att njuta av de italienska kaffet och maten. Skönt att få resa utan varken tävlingar eller träning inplanerad för en gångs skull.

 

Detta ändras dock när vi kom hem då det återigen var tillbaka till vardagen med dubbla pass. Hann med tre riktigt bra träningsdagar i Östersund innan vi tog oss ner till Frövi där vi nu befinner oss en vecka. Även här blir det såklart massa träning. Det följer liksom med livet som skidåkare.

 

Hörs! // Anton

 

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER