LÄGER PÅ

23 juni 2014

Vekorna går fort och idag är det återigen dags att dra iväg på läger. Denna gång till den relativt nya hemmabanan i Sollefteå. Det är ju snart 8 år sedan jag flyttade ifrån den hemmabanan i Landvetter och efter det har ju både Torsby och Östersund gått in under denna kategori vilket väl såklart även Sollefteå numera bör göra. För ganska exakt 1 år sedan var vi senast på läger med landlslaget i Sollefteå. Det var då ett stenhårt läger med många timmars tuff träning. Träningsprogrammet för årets läger är i princip identiskt med fjolårets så det är väl ingen vågad gissning att det kommer bli jobbigt även i år.

 

Förutom all träning kan man ju i veckan se fram emot de avlslutande gruppspelsomgången i fotbolls-VM i Brasilien. Hittils har det ju varit många fantastiska matcher och på nått sätt känns träningslägret lite lättare att genomföra när man vet att man kan njuta av minst en grymt fotbollsmatch per kväll. Jag sätter mitt tips och hopp till Chile som jag tycker spelar en riktigt rolig fotboll och det vore ju lite kul med en skräll...

 

Ha det bra! // Anton

 

Skidgymnasieträning (dvs hänga på stavarna) ifrån förra årets läger i Sollefteå.

 

Några år tidigare då jag var med och körde rullskidtävling uppför Hallstaberget. Här ligger jag i rygg på Robin Norum som jag tror vann tävlingen till slut.

 

 Får passa på att tipsa om rean som Ski & Run har just nu. Spana in den på deras hemsida eller i butiken.

 

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER