MUDRACE ÖSTERSUND

11 juni 2015

Igår sprang jag den nya löptävlingen Mudrace här i Östersund. Det var en bana på ca 6 km i riktigt blöt och svår terräng. Avslutning uppför slalombacken och en hel del andra stigningar utmed banan gjorde det till ett rejält kraftprov. Jag slet på så gott jag kunde men fick tyvärr släppa tätklungan med bland annat segrande Anders Södergren rätt så tidigt. Jag sprang sedan rätt mycket själv men lyckades i alla fall knipa en 5:e plats. 1.14 efter seger. Ett riktigt givande och rätt kul inslag i träningen. 

 

Resultat Mudrace Östersund 2015

 

 

 Bild ifrån starten där jag åtminstonde ligger lika med skidåkarna Oskar Kardin och Anders Södergren som dock i mål var klart före mig.

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER