RULLSKID-SM I BORÅS

2 juli 2014

Nu var det ju faktiskt ett tag sedan man sedan tävlade. Någon gång i slutet på Mars måste det varit då jag avlsutade förra skidsäsongen. Men på fredag är det dags igen. Jag har nämligen tänkt att ställa upp i rullskid-SM som går under SM-veckan i Borås. Jag körde SM även förra året och då blev det ett brons efter en tight spurt. Loppet kommer säkerligen avgöras på samma vis i år då det är en varvbana inne i centrala Borås som jag förmodar är rätt platt. Tävlingsrullskidorna har jag inte åkt någonting på hittils i år heller men det brukar gå rätt fort att vänja sig med de lättare hjulen. När jag var junior tävlade jag ju ganska mycket på rullskidor och körde en hel del världscup men de senaste åren har det bara blivit enskilda tävlingar. Jag tycker att tar det lite mycket energi att både hinna med alla läger inklusive resor och samtidigt resa runt på rullskidtävlingar. Eftersom jag och Malin ska ner till familjens sommarstuga i Varberg på västkusten nästa vecka så passade just denna tävling bra. Tycker tävlingsformen trots att den är ganska olik vanlig skidåkning är rätt kul och när också statusen höjts med fler duktiga åkare och relativt mycket publik känns det extra motiverande att köra.

 

Starten går runt 10-11 på fredag och tävlingarna sänds faktiskt av SVT.

 

Ha det bra! // Anton

 

 

 

 

 

                 Lite bilder ifrån förra årets SM i Halmstad

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER