SAMMANFATTNING AV SÄSONGEN

7 maj 2015

Jag tänkte ge mig på att sammanfatta den föregående säsongen eftersom den nya drar igång nu. Eller åtminsone försäsongen. Tänkte börja med att skriva om förra säsongs barmarksträning för att sedan komma in på själva tävlingssäsongen 14/15.

 

 

Det började som vanligt i Maj månad med grundläggande träning för att komma igång och bygga upp kroppen inför hårdare träning senare. Jag fick återgen förtroende att vara med i A-landslagets träningsgrupp och det första lägret hölls i Lerdala i slutet av Maj. Förändringarna i övrigt var att jag numera hade Mats Larsson som tränare och ändrade vissa saker i planering och upplägg.

 

Under sommarmånaderna gick träningen riktigt bra. Jag körde hårdare och med bättre kvalité än jag nägonsin gjort tidigare. Jag fick klara indikationer på att jag utvecklats då jag kunde matcha de andra killarna i A-laget bättre än tidigare. Jag lyckades också vinna ett deltävling i rullskidvärldscupen i Sollefteå trots hög träningsbelastning.

 

 

 

 

 

Även träningen under hösten flöt på bra. Vi hade två riktigt tuffa landslagsläger nere i Europa med många timmars bra träning. När säsongen närmade sig var jag både ladda och förväntansfull inför en säsong där VM i Falun var det stora målet. Tyvärr blev tävlingssäsongen dockinte lika bra som träningssäsongen. Mer om det i nästa inlägg« Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER