SÄSONGSAVSLUTNING

6 april 2015

Tävlingssäsongen 2014-2015 är avslutad. SM i Kalix blev de sista loppen för mig, hade tänkt att även köra Årefjällsloppet men en ömmande hals stoppade tyvärr mig ifrån start. SM- avslutningen i Kalix inleddes ju med femmil där jag återigen blev påmind om hur mycket som avgörs under den sista milen. Jag låg under stora delar av loppet i en klunga som slogs om 8:e - 20:e plats. Jag kände mig relativt fräsch och pigg länge men när krampen kom och krafterna sinade fick jag dock ge se mig ifrån åkt och det slutade med en 16:e plats. Jag knep åtminsone 3:e platsen i SM-touren där alla individuella SM-resultat ifrån säsongen räknas samman.

 

Sprintstafetten dagen efter tillsammans med Robin blev inte heller den någon större succé. I den hårda konkurransen hängde vi inte riktigt med de snabbast lagen och vi slutade 9:a till slut. Efter en vilodag blev säsongens sista lopp 10 km skate som också var avslutning på Sverigecupen. Efter ett fall och en mycket trött kropp är jag ändå ganska nöjd med min 6:e plats där.

 

Nu kommer jag ta några lugnare veckor och utvärdera min säsong och planera framåt. Ska redovisa vad jag kommer fram till här på bloggen senare.

 

Ha det bra! // Anton

 

Bra väder under femmilen tilsammans med bra publiktryck underlättade en hel del.

Fotograf: Jeremias Kinnunen

 

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER