SKANDINAVISK CUP

21 februari 2014

Avslutningen av den skandinaviska cupen körs denna vecka i Baltikum. Efter flyg till Riga och buss i några timmar kom vi till slut fram till Madona ute på den lettiska landsbygden. Ännu ett många platser man aldrig hade kommit till om det inte varit för skidåkningen. I fallet Madona är det väl tveksamt om besöket är nått jag kommer bära med. Hur som helst gick tävlingarna bra och resultaten är jag nöjd med. Blev en 7:e plats på sprinten. Tyvärr missade jag finalen precis vilket var målet. Känslan var hur som helst bra och åkningen funkade bra, förutom i prologen då jag inte riktigt var igång.

 

Resultat Skandinavisk Cup, Madona Sprint

 

Torsdagens distanslopp över 15 km gick på en ganska lätt 2.5 kilometers bana på grund av snöbrist. Ironiskt nog föll snön tungt under loppet vilket gjorde det slitsamt ändå. Jag lyckades få till ett jämnt och stabilt lopp som räckte till en 6:e plats. Knappt 15 sek ifrån pallen. Ett utav mina bättre distanslopp denna säsong vilket såklart var gött.

 

Resultat Skandinavisk Cup, Madona 15 km

 

Vi har nu rest vidare till Otepää i Estland där vi kör klassisk sprint imorgon. Eller staksprint rättare sagt. Hoppas väl på bättre fart än i Meråker i alla fall.

 

Ha det gött ! // Anton

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER