SKIDOR PÅ FLERA PLAN

5 december 2013

 

Gårdagens träning blev med lite extra fokus på lördagens sprinttävling här i Östersund. Tillsammans med Skiduniversitetet körde vi sprintbanan där vi la in lite längre impulser på olika nyckelpartier exempelvis i starten, över krönet i längsta backen samt målgången såklart. Det blev ett riktigt givande pass där man kunde testa lite olika taktiska upplägg och även köra sitt allra fortaste, vilket såklart är en rolig del av skidåkningen. På eftermiddagen var jag på gymmet en sväng. Försöker att köra lite styrka även under säsongen så man inte försvinner helt.

 

Utöver träning har jag även surfat runt lite för att eventuellt boka in en skidresa till våren. Kanske låter konstigt att på de enda lediga veckorna under året på våren åka ännu mera skidor. Men jag är rätt sugen på att ta en vecka ner i Alperna under april och bara må gött. I mitt sökande efter en resa hittade jag en riktigt bra sida, alltomskidresor.se Där kan man söka på både flyg, boende samt även hyrbil. Det känns riktigt smidigt att man kan söka paketresor istället för att tvingas surfa runt bland massa olika agenturer. En annan bra funktion är att det finns information om alla möjliga skidorter runt om i världen. Så jag ska nog börja där för att bestämma vart jag ska resa. Eventuellt blir sista-minuten sökningen ett alternativ för mig, där verkar det finnas resor till grymt bra priser. Vi får se helt enkelt men på alltomskidresor.se kommer jag garanterat hitta min resa i alla fall.

 

Kanske kan bergen i Seiser-Alm med lite snö på vara nått?

 

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER