SM-PREMIÄR OCH U23-GULD

23 januari 2013

Kanske  inget "riktigt" guld men jag tog hem U23-klassen på dagens SM-premiär i Falun. U23-guld var ett utav målen med SM-veckan och det var något överaskande att jag lyckades med detta på min sämsta distans. I den totala tävlingen blev jag 10:a. Också ett resultat jag är nöjd med. Som sagt är 30 km dubbeljakt inte min favoritdistans och jag har ärligt talat aldrig gjort ett bra resultat i denna disciplinen. Loppet inleds ju med klassiskt och den delen av loppet är jag mest nöjd med. Tyckte jag hängde med ganska bra, skaten däremot var lite sämre och tiden rann iväg ganska mycket de sista varven.  En bra premiär i alla fall. Nu laddar vi om för stafett imorgon!

 

Restultat SM 2013 Dubbeljakt 30 km:

 

 

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER