SOMMARTRÄNING OCH NYTT SAMARBETE MED ONEWAY

27 juli 2015

Sommaren är i full blom eller bör åtminstone vara även om det knappt märks av här i Östersund. Som tur är har jag fått uppleva några veckor med ordentliga sommarvärme i alla fall. Efter landslagslägret i Idre veckan efter midsommar spenderades först en vecka i Örebro för att sedan följas av en vecka på västkusten. Självklart blev det mycket träning under båda dessa veckor, ca 20 effektiva träningstimmar per vecka. 

 

Sedan fortsatte resan söderut, till sydöstra Frankrike och Aix-les Bains där jag och Malin tillsammans med Lina Korsgren och hennes coachande sambo Gustaf hyrt en hus för att semestra/ träna under en dryg vecka. 

 

 

 

Det blev en hel del cykel i de fantastiska omgivnigarna, bland annat prövades några utav de stigningarna som årets Tour de France-cyklister besegrade. Dock inte i samma fart..

 

 

 

  Ett par riktigt tuffa intervallpass på rullskidorna blev det också. Ca 18 km endast uppför borde vara positivt för syreupptagningsförmågan.

En dag hann vi också med att se en etapp av Tour de france. En häftig upplevelse minst sagt som avlslutande en riktigt bra vecka på alla sätt och vis. Tack alla inblandade!

 

 

En annan nyhet jag kan nämna inför nästa säsong är att jag kommer köra på Oneways stavar. Känns skitkul att återigen vara del av deras stall av duktiga åkare. Man känner ett stort förtroende för deras produkter som verkligen håller högsta klass.« Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER