TÄVLINGSDAGS I DAVOS

19 december 2014

Efter förra helgens tävlande i Lillehammer trodde jag att det skulle bli träning på hemmaplan den närmsta tiden framöver. Men efter lite sjukdomar och återbud fick jag i tisdags åka ner till Davos för att nu i helgen köra två världscuplopp. Jag kommer både åka 15 km skate imorgon samt sprinten på söndag. Riktigt kul att få chansen igen och nu skulle det passa att visa upp lite bättre form och åkning känner jag. Har laddat under veckan för att anpassa mig till höjden och förhoppningsvis är man redo när det drar igång imorgon. Tror vi startar runt 13:00.

 

Ha det gött ! // Anton

 

För tre år sedan nu gjorde jag en utav mina allra första världscuptävlingar just här i Davos. Har för mig det blev en 16:e plats då. Hoppas väl kunna förbättra den placeringen på söndag...« Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER