TILLBAKA TILL GRÖT OCH "FULL-HANDS"

4 maj 2013

Gårdagen var en ganska omtumlande men otroligt rolig dag. Jag visst att landslagets träningsgrupper skulle komma ut samt att de nya tränarna skulle presenteras. Men när jag återigen efter ett par veckor med gofrukost satt och slevade i mig morgongröten ringde förbundskapteten Rikard Grip och berättade att jag blivit uttagen till A-landslaget. Den omedelbara känslan var såklart lycka vilket jag väl fortfarande känner. Det känns fantastiskt roligt och motiverande att få detta förtroende från landslagsledningen. En milstolpe och ett stort mål med min skidåkning är nu uppnådd. Ska jag vara ärlig är jag lite förvånad att min utveckling de senaste åren gått så fort men med de resultat jag gjort de senaste 2 åren tycker jag absolut att jag förtjänar min plats bland de bästa. Men jag är också väl medveten om att det kommer bli otroligt tufft att träna med världseliten på alla läger under sommar och höst. Beskedet igår, hur roligt det än är, gör mig inte i dagsläget till en bättre skidåkare och jag har fortfarande otroligt många timmars stenhård träning framför mig innan jag når mina mål. Självklart underlättar ju uttagningen till A-landslaget detta och jag hoppas och tror att min utvecklingskurva nu kan fortsätta stiga.

 

Nu är det också slut på vårens viloperiod och det är dags att börja köra igång med träningen igen. Motivation är det inga problem att hitta.

 

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER