TOUR DE SKI

20 december 2012

Det blir ett speciellt avslut av 2012 och inledning av 2013. Det värsta julfrosseriet får nog utebli, även nyår blir nog ovanligt städat detta år. Jag har nämligen blivit uttagen till Tour de ski den 27 december till 7 januari. När jag fick besked i tisdagskväll, fortfarande jetlaggad ifrån Kanadaresan blev jag dels lite överraskad men framförallt väldigt glad. Innan säsongen började hade jag inte Tour de ski som ett utav mina mål. Det kändes som en väl svår uppgift att ta sig dit men det gick ju trots allt. Resan till Oberhof där de två första tävlingarna avgörs sker om en vecka. Jag är grymt taggad och ser verkligen fram emot att det ska dra igång. Innan dess ska det dock firas jul. Rätt trevligt det också. Åker via Frövi ner till Landvetter där jag ska vara över julhelgen. Ska försöka hitta en formtopp också.

 

Hörs!

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER