U-LAGET SPRINT

24 april 2015

Efter en säsong där den riktiga formtoppen inte riktigt kom och inte heller resultaten. Jag fick till slut till några bra resultat, bland annat 25:e platsen på världscupen i Lahti. Dock hade jag väl nästan på förhand förstått att det inte skulle bli ytterligare ett år i A-landslaget för min del. Igår fick jag beskedet och precis som jag trott blev det istället U-laget och då i sprintdelen utav detta. Känns ändå bra att få chansen med tanke på förra årets resultat. Jag kommer såklart göra allt jag kan för att ta mig tillbaka till A-landslaget men då måste man visa resultat för det. Så enkelt är det. Satsningen kommer alltså bli lite mer sprintinriktad och vi kommer ha flera utav våra läger tillsammans med sprintkillarna i A-laget. Som sagt känns det kul och motiverande med lite nytt upplägg och träning. Nu tänkte jag ta ytterligare en lugn vecka innan träningen inför nästa säsong drar igång igen.

 

Ha det bra! // Anton

 

 

 

 

 

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER