UPPSKATTAD VILA

8 augusti 2013

Efter 7 pass på lägret i Torsby är det idag dags för vilodag. Precis som vanligt har lägret varit tufft och jag har slitit och kämpat för att hänga med så gott det går. Vissa dagar hänger man med och andra inte. Fokus så här års ligger såklart på att träna så bra som möjligt. Men självklart letar sig vissa tävlingsmoment in i träningen, vilket är både roligt och nyttigt tror jag. Som igår exempelvis då vi körde det klassiska Hovfjällsracet. Jag hade ett jobbigt race men krigade mig upp. Numera räcker det ju inte "bara" med ett Hovfjällsrace utan efteråt körde vi även 5 X 5 min stakning. Jobbigt men väldigt givande.

 

Vi har såklart också varit i tunneln och åkt mycket skidor. Efter åren på skidgymnasiet här är man väl ärligt talat lite less på tunneln men det ger väldigt bra träning. Inte minst för skidtekniken där framförallt Mats har hjälpt mig mycket. Imorgon ska vi in i tunneln igen och då även testa lite nya skidor.

 

På längdlandslagets Facebook-sida uppdateras det mer flitigt under lägret. https://www.facebook.com/SkiTeamSweXC?fref=ts« Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER