VÄRLDSCUP I LAHTI

5 mars 2015

Något förvånad fick jag för några dagar sedan beskedet att jag ska få köra världscupen i Lahti denna helg. Hade inte riktigt räknat med det så man får tacka för förtroendet. Sprint-loppen borta i Estland förra veckan kändes ju ändå rätt bra och i prologerna var jag bevisligen snabb. Det lär behövas i Lahti också. Har kört där några gånger tidigare och banan är ganska kort och snabb. Den här tävlingen och eventuellt sprinten i Drammen blir ju årets sista världscuplopp och återigen (känns som jag har upprepat detta mantra hela säsongen) vill jag så gärna få till en prestation som jag kan vara helt nöjd.

 

Ha det bra! // Anton

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER