VIDARE MOT DRAMMEN

11 mars 2013

Från 12:a till 43:a kan tyckas vara en väldigt negativ utveckling men faktum är att jag även är nöjd med söndagens 15 km lopp i Lahti. Innan loppet kändes kroppen och framförallt benen ganska stela och trötta men formen var lyckligtvis delvis kvar. Jag startade som nr 2 och hade därför inte några andra åkare eller tider att jämför mig mot. Det var ganska skönt att helt fokusera på sin egen prestation. Har inte studerat mellantiderna speciellt noga men känslan var att jag disponerade loppet bra och inte tappade allt för mycket tid och placeringar på det sista varvet. Jag blev 43:a i loppet, 6:a bland svenskarna och ca 20 sek ifrån topp 30. Hade jag nått topp 30 skulle jag vara helt nöjd men sammanfattningsvis känns helgen som ett steg framåt.

Tack vare 12:e platsen i lördags får jag även köra nästa världscupsprint i Drammen nu på onsdag. Så väskan packades bara delvis om idag och imorgon åker jag vi till Oslo.

 

Hörs!

 « Tillbaka | RSS | Dela

« Tillbaka | Dela

Blogg

30

okt

Mallorca-läger

24

okt

Läger i Prioritet Serneke Arena

16

okt

Höstträning

20

sep

Vinst i Östersundtrail

Arkiv | RSS

SPONSORER